Sherwood Exclusive Lara, All Inclusive

Lara Beach Aksu, Antalya TR

  • Antalya Inner Bailey (kaleici) (18000 mt.)
  • Duden Waterfalls (18000 mt.)
  • Aspendos Roman Amphitheatre (28000 mt.)
  • Perge Ancient City (20000 mt.)
  • Antalium Premium Mall (0.1 km.)
  • Aksu Belediyesi Halk Plajı (0.5 km.)
  • Lara Beach (4.6 km.)
  • Red And White (7.1 km.)
  • Gaga (7.1 km.)
  • Sandland (7.3 km.)
  • Ucretli Plaj (8.1 km.)
  • Lower Düden Falls (10.1 km.)
  • Düden Park (10.1 km.)
  • National Golf Club (11.4 km.)
  • Antalya Golf Club (12 km.)
  • Terra City Shopping Center (11.8 km.)
  • Shemall Shopping Center (13.3 km.)
  • The Preferred Airport For Sherwood Exclusive Lara, All Inclusive Is Antalya Intl. Airport (ayt) (16.1 km.)
  • Millennium Golf (10.1 km.)
  • Lara Anatolia Private Hospital (8.5 km.)
&
Ara


Aradığınız kriterlere ait sonuç bulunamadı;

Kusursuz bir tatil deneyiminin sizi beklediği Sherwood Exclusive Lara'da ayrıcalıklar dünyasına hoş geldiniz! 2005 yılında Antalya'nın Lara ilçesinde kapılarını misafirlerine açan tesisimiz 499 odalıdır. Modern mimari yapısı ve konforlu tasarımıyla Sherwood Exclusive Lara, 33.000 m2 alan üzerinde kurulu olup, misafirlerine Exclusive konsepti ve ultra lüks bir deneyim yaşatmaktadır. Tesis içerisinde tüm istek ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak farklı yapı ve konseptleri bulacaksınız. Usta şeflerin hazırladığı özel menülerle SPA merkezinde unutulmaz lezzetlerin tadına varabilirsiniz. Havuz, aquapark ve plaj alanlarında su maceralarının tadını çıkarırken, kendinizi gerçekten özel hissettirecek kişiye özel hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Tatiliniz boyunca aktif kalmanız için tesis bünyesinde bir spor salonu bulunmaktadır. Ailelere ise Robin's Kids Club ve Yoo Teenage Club programlarımız fırsatlarla dolu bir tatil deneyimi sunmak için özel olarak hazırlandı. Sherwood Exclusive Lara'da konforu, eğlenceyi ve sonsuza kadar unutamayacağınız anları keşfedeceksiniz.
Kişiselleştirilmiş Hizmetler
İskele ve Sahil Pavyonları
Plaj pavilyonlarımızın büyüleyici estetiğinin keyfini çıkarın ve geniş çevrelerinin huzurunu yaşayın. Sadece size ve ailenize özel konforun ve ayrıcalıklı hizmetlerin keyfini çıkarın. Özel uşak hizmetimiz gün boyu mevcuttur ve her türlü ihtiyacınızın karşılanmasını sağlar. Özel menü seçeneklerinden, kaliteli içeceklere, nefes kesen manzaralardan lüks detaylara kadar her unsur, tatil deneyiminizi geliştirmek için özenle seçilmiştir.
Alakart Restoranlar Deneyimli şeflerimiz, Türk ve dünya mutfaklarından enfes mutfak deneyimleriyle sizi memnun edecek ve unutulmaz anlar yaratacaktır. Her biri kendine özgü bir mutfağı ve kültürü temsil eden büyüleyici a la carte restoranlarımızda damak zevkinize uygun birçok seçenek bulacaksınız. Geleneksel Türk mutfağından, Akdeniz İtalyan yemeklerine, taze deniz ürünlerinden geleneksel Uzakdoğu mutfağına kadar birbirinden leziz yemekler her an karşınızda.
Vegan Menü Sürdürülebilir alışkanlıklarınızı desteklemenin önemini anlıyoruz. Bu nedenle tercihlerinize göre özel menüler hazırlıyoruz. Sağlıklı bir yaşam tarzının parçası olarak, kişiye özel beslenme planları ile tatiliniz boyunca öğünlerinizi kişiselleştirme özgürlüğü sunuyoruz. Enfes vegan menümüzle her gün çeşitli unutulmaz mutfak deneyimlerinin keyfini çıkarın. En iyi hizmeti sağlamak için, misafir hizmetlerimize varışta siparişiniz ve tercihleriniz hakkında bilgi vermenizi rica ederiz.
Oda servisi Oda servisimizin hizmetleri bir telefon kadar yakınınızda ve gününüzü güzelleştirecek! Dilediğiniz yiyecek ve içecekleri en hızlı şekilde odanıza ulaştırarak, kendi alanınızın konforunda mükemmel vakit geçirmenizi sağlıyoruz.
Özel İçecekler Özel içecek seçeneklerimizle ferahlatıcı anlar yaşayın. Alkol menümüz özenle seçilmiş markalardan oluşmaktadır ve dilediğiniz zaman hizmetinizdedir.
Aktar Size kusursuz bir tatil deneyimi yaşatmak için yolculuğunuza başladığınız andan itibaren size özel hizmetler sunuyoruz. Tüm tatiliniz boyunca havalimanı ile tesisimiz arasında konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlıyor ve gezileriniz için transfer konusunda yardımcı oluyoruz. Kapsamlı transfer hizmetimiz ile her zaman ve her yerde yanınızdayız.
Geç Çıkış / Erken Giriş
Varış ve ayrılış günlerinizde tatilinizi planlama ve hareket etme özgürlüğüne sahip olmanız için geç çıkış ve erken giriş seçenekleri sunuyoruz. Varış ve ayrılış günlerine ilişkin planlarınızı bize bildirmeniz yeterli, sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetin keyfini çıkarın. Dilediğiniz saatte odanıza giriş yapabilir, çıkış gününde gönül rahatlığıyla konaklayabilirsiniz.
Daha yüksek bir oda kategorisine yükseltme
Yükseltme hizmetimiz size tatilinize bir üst kategoriye ait farklı bir odada devam etme fırsatı sunar. Müsaitlik durumuna göre farklı oda seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.

 

 

Çivit mavisi
İndigo Gusto

Akdeniz mutfağını yeni boyutlara taşıyan enfes bir kaliteli yemek deneyimi olan Indigo Gusto'ya hoş geldiniz. Her tabağın başlı başına bir şaheser olduğu özenle hazırlanmış yemeklerimizin büyüleyici tat ve aromalarına kendinizi kaptırın. Yetenekli şeflerimiz, damak tadınızı memnun edecek yemekler yaratmak için en taze malzemeleri ustalıkla harmanlıyor. Izgara bifteklerden leziz deniz ürünlerine ve canlı geleneksel kreasyonlara kadar menümüz, Akdeniz gastronomisinin en iyi örneklerini sergiliyor.
Damak tadınıza uygun lezzetlerimizin tadını çıkarırken Akdeniz'in nefes kesen manzarasının keyfini çıkarın. Restoranımız, gerçekten unutulmaz bir yemek deneyimi için mükemmel bir ortam sağlayan panoramik bir manzara sunmaktadır. Her lokmanın tadını çıkarırken cildinizi okşayan hafif deniz meltemini hissedin ve büyüleyici çevrenin keyfinizi artırmasına izin verin.
Ortadaki bar, şık dekorasyonuyla zarafet yaymanın yanı sıra, yaz sıcağında içinizi serinletecek leziz içecek ve kokteyller de sunuyor. Davetkâr ortamımız sizi dinlenmeye ve kaliteli yemek sanatının keyfini çıkarmaya davet ediyor. Özenli personelimiz kusursuz hizmet sunmak ve Indigo Gusto'da geçirdiğiniz her anın saf bir keyif olmasını sağlamak için çabalıyor.
İndigo Plaj Kulübü
İ
ndigo Beach Club güneşin, kumun ve huzurun cennetidir. Pastoral Akdeniz kıyı şeridine karşı konumlanan plaj cennetimiz, sıradanlıktan nihai kaçışı sunuyor. Dalgaların rahatlatıcı ritminin tadını çıkararak kıyı şeridinde dolaşırken ayaklarınızın altındaki altın kumların sıcak kucaklamasını hissedin. Konfor ve zarafetin kusursuz bir şekilde birleştiği şık şezlonglarımızda veya lüks kabanalarımızın mahremiyetinde rahatlayın ve gevşeyin.
Kendinizi sakin ortamın içinde bırakırken, sahil kenarındaki hizmetimizin keyfini çıkarın. Gün boyunca ünlü alakart restoranımız Indigo Gusto'dan enfes yemek çeşitleri ve serinletici içecekleri sipariş edebilirsiniz. Akdeniz'in eşsiz manzarasının tadını çıkarırken, Akdeniz mutfağının lezzetlerinin tadını çıkarın ve mükemmel karışımlı kokteylleri yudumlayın.
İndigo Açık Havada
Indigo OnAir'da animasyon ve jimnastik gösterileri, dans gösterileri ve canlı DJ setlerinin büyüsü açık gökyüzü altında sizi büyüleyecek. Açık hava tiyatromuza adım atın ve kendinizi eğlence dünyasına kaptırın. Güneş batarken sahnemiz ışıkların, seslerin ve doğanın melodilerin ahenkli karışımından oluşan bir senfoni ile canlanıyor. Yetenekli sanatçıların ve sanatçıların becerilerini sergilediği ve son gösteriden sonra bile uzun süre aklınızdan çıkmayacak unutulmaz anlar yarattığı heyecan verici atmosfere kendinizi kaptırın. Duyularınızı harekete geçirecek ve daha fazlasını istemenizi sağlayacak unutulmaz anılar yaratmak için animasyon dünyasının, dinamik performansların ve doğanın uyumunun bir araya geldiği Indigo OnAir'de bize katılın.
Özel Günler için Özel Etkinlikler Daha önce hiç özel günler bu kadar güzel, etkinlikler bu kadar zahmetsiz olmamıştı! Özel etkinliklerinizi dilediğiniz gün, dilediğiniz saat ve lokasyonda organize ediyoruz.
Romantik akşam yemeği Sizi büyüleyecek romantik bir akşam yemeği ile yıldızların altında büyüleyici bir akşamın tadını çıkarın. Nefis yemeklerin tadını çıkarırken ve kaliteli şarapları yudumlarken kendinizi anın büyüsüne kaptırın. Gözlerden uzak bir plaj, çatı terası veya bahçe vahası olsun, kalbinize hitap eden bir konum seçin. Mum ışığının yumuşak parıltısının ve panoramik manzaraların gerçekten unutulmaz bir yemek deneyimine zemin hazırlamasına izin verin. Aşk ve romantizmle dolu bir mutfak yolculuğuna çıkarken rahatlayın, gevşeyin ve değerli anılar yaratın.
Doğum Günü Paketi Özel gününüzü dilediğiniz gibi kutlayın! Sadece sizin için kişiselleştirilmiş ve unutulmaz bir kutlama yaratırken her ayrıntıyla ilgileniyoruz. Süslemelerden temalı ambiyansa, özel tasarım menüden keyifli sürprizlere kadar doğum gününüzün neşe, kahkaha ve değerli anlarla dolu geçmesini sağlıyoruz.

 

Balayı Paketi Büyüleyici balayı paketimizle aşk ve romantizm dolu yolculuğunuza başlayın. Romantik dokunuşlarla ve nefes kesen manzaralarla bezenmiş lüks konaklama birimlerinde rahatlayın. Kalıcı anılar yaratan SPA bakımlarının, özel yemek deneyimlerinin ve kişiselleştirilmiş sürprizlerin keyfini çıkarın. Aşkınızı kutlamanız ve mutlu bir balayı deneyimi yaşamanız için mükemmel atmosferi yaratalım.
Sevgililer Günü Yılın en romantik gününü kişiselleştirilmiş bir Sevgililer Günü deneyimiyle kutlayın. Kaliteli şaraplarla eşleştirilmiş lezzetli yemeklerden oluşan enfes bir seçki ile mum ışığında iki kişilik bir akşam yemeğinin tadını çıkarın. Bu Sevgililer Günü'nü daha da özel kılacak, romantizm ve içten jestlerle dolu büyüleyici bir atmosferde aşkın büyüsünü deneyimleyin.
Bebek ayı Miniğinizin doğumunun neşeli beklentisini hoşgörülü Babymoon paketimizle kutlayın. Rahatlatıcı SPA bakımlarıyla rahatlayın ve gençleşin, lezzetli yemeklerin tadını çıkarın ve sakin bir ortamda birlikte huzurlu anların tadını çıkarın. Sevinç paketiniz gelmeden önce değerli anların tadını çıkarabileceğiniz sakin ve besleyici bir ortam yaratalım.
Bebek duşu Küçük çocuğunuzun yaklaşan doğumunu, unutulmayacak bir bebek partisiyle kutlayın. Dekorasyondan temalı ambiyansa, leziz ikramlardan keyifli sürprizlere kadar tüm detaylarla ilgileniyoruz. Sevdiklerinizi toplayın ve bereket yağdırırken ve yaşam harikasını kutlarken neşeli anılar yaratın.
Yıldönümü Kutlamaları Sevdiklerinizle dönüm noktalarını hatırlayın! İster birinci yıl dönümünüz ister önemli bir dönüm noktası olsun, tercihlerinize göre unutulmaz bir deneyim tasarlayacağız. Kendinize romantik bir akşam yemeği ısmarlayın, kişisel sürprizlerin tadını çıkarın ve sonsuz aşkınızı kutlarken kalıcı anılar yaratın
Yılbaşı partisi Muhteşem yılbaşı partimiz ile eski yıla veda edin ve yeniyi karşılayın. Heyecan, eğlence ve kutlama dolu bir akşam yaşayın ve yeni yıla sevdiklerinizle girin. Canlı ve şenlikli bir atmosferde göz kamaştıran havai fişek gösterileri, canlı performanslar ve özel tasarım menünün keyfini çıkararak yılbaşı gecenizi unutulmaz kılacaksınız.
SPA Bakımları
Hidroterapi
Ayrıcalıklı SPA ve sağlıklı yaşam hizmetlerimizi deneyimleyin ve duyularınızı rahatlatın. Profesyonel ekibimizin sihirli dokunuşlarının vücudunuzu gevşemeye davet etmesine izin verin. Kusursuz bir his veren ve mükemmel bir görünüm sağlayan bakımlarımızdan yararlanın.
Masajlar Bir masajın sağlayabileceği, enerji depolayan, bağışıklık sistemini güçlendiren ve stresi azaltan canlandırıcı etkileri her dokunuşta hissedin.
Cilt bakımı Uzman ekibimiz, cildinize doğru cilt bakımını sağlamak için gelişmiş bakımlar uygulamaktadır. Tatiliniz boyunca kendinizi ışıltılı bir ciltle ödüllendirin.
Vücut bakımı Vücudunuzun ihtiyacı olan her şey SPA merkezimizde sizi bekliyor. Temizleyici ve dengeleyici SPA bakımlarımızın size vereceği yenileyici enerjinin tadını çıkarın
Manikür pedikür Tatiliniz sırasında bile el ve ayak bakımınızı ihmal etmeyin. Yenilenme hissini yaşayın ve mükemmel sonuçların keyfini çıkarın.
Ailelere Özel
Çocuk bakımı
Ailenizin tüm bireylerine kolaylık sağlıyoruz. Tatil boyunca ebeveynler kendi kişisel alanlarını yaratırken, çocuklarınız da eğlenceli saatlerin tadını çıkarabilir! Tatiliniz boyunca boş zamanlarınızın kalitesini garanti altına almak için çocuk bakım ekibimizden yardım alabilirsiniz.
Bebek Paketi Bebekli ailelere özel hizmetler sunarak sizin ve çocuklarınızın konforlu bir tatil geçirmesini sağlıyoruz. Check-in sırasında misafir ilişkileri ekibimiz bebeklere özel konseptimiz hakkında detaylı bilgi verecektir.
Bebek (0-3) Paketi: Rezervasyon sırasında talep etmeniz halinde, konforunuz için biberon ısıtıcı, bebek küveti, bebek telsizi, biberon sterilizatörü ve bebek arabası sağlıyoruz.

 

Olanaklar

  • Havaalanı Servisi
  • Bilardo
  • Air Conditioning
  • Surfing
  • Elevator
  • Garden
  • Beach
  • Snorkeling Nearby
  • Cleaning Service
  • Cleaning Service
  • Transportation
  • ThingsToDo
  • FoodAndDrink
  • Conveniences
  • Parking
  • Lounge
  • Childcare Service
  • Breakfast
  • Business Center
  • Bar
  • Spa
  • Non Smoking
  • Laundry Services
  • Swimming Pool
  • Restaurant
  • Internet
  • Fitness Facility
  • Golf
  • Room service
  • Banquet
  • Medical
  • Sauna
  • Safe deposit box
  • Disable Friendly
  • Night Club
  • WaterSlide
  • WaterPark
  • Tennis