Korel Thermal Resort Clinic & Spa

Kutahya Karayolu 13.Km Afyonkarahisar TR

  • * City Center - 13* Usak Airport - 110 Km
&
Ara


Aradığınız kriterlere ait sonuç bulunamadı;

16 Eylül 2006 tarihinde kapılarını hizmete açan Korel Thermal Resort Clinic & SPA Otel'in resmi açılışı 9 Aralık 2006 tarihinde yapılmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya illerinin kesişme noktasında, Afyon şehir merkezine 13 km. uzaklıktadır. En yakın havalimanı Kütahya Zafer Havalimanı 45 km. mesafededir. Toplam oda sayısı 329, kapasite 1.000 yatak şeklindedir. Standart, President Suit (540 m2), King, Large, Junior, Corner, Teras, Connection, Engelli odaları olmak üzere 9 çeşit oda tipi mevcuttur. Bütün odalarda merkezi klima, saç kurutma makinesi, telefon, Mini bar, uydu yayınlı TV ve kasa bulunmaktadır. Kablosuz internet erişimi bütün odalarda ve tesisin genelinde hizmet vermektedir. Toplam 2 açık, 4 kapalı yüzme havuzu bulunduğu gibi, kaplıca kürleri için ayrıca 4 adet Termal Havuz ve 8 adet Özel Aile Banyosu mevcuttur (VIP. Standart ve Saunalı). SPA bölümünde uzman eller tarafından masaj, çamur banyosu, bitki banyoları, cilt bakımları, kuaför, vücut bakımları, Ozon kabini, zayıflama kürleri uygulanmaktadır. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezimizde; 2 tane Uzman Doktor, Fizyoterapistler / Hemşireler görev almaktadır. Doğanın mucizesi termal suyun sihirli gücüyle mucizevi tedaviler uygulanmaktadır. Fizik Tedavi Merkezi'nde fizik tedavi, rehabilitasyon, hidroterapi tedavileri uzman ekipler tarafından yapılıyor. İzokinetik egzersiz sistemi ile kas zayıflıkları bilgisayar ile tespit ediliyor ve tedavileri yapılıyor. Özel "Spinal De kompresyon" traksiyon cihazı ise bel ve boyun fıtıklarında, omurgalarda ayrıştırma yaparak sinirlerdeki baskıların azalmasını sağlıyor. Kliniğimiz SGK (SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı) ile anlaşmalıdır. SPA ve Klinik ‘den oluşan dev Sağlık Kompleksi toplamda 4.000 m2lik bir alan üzerine kurulmuştur. Termal tesislerde rastlanmayan gece ve gündüz Animasyon Show, her akşam Orient Cafe'de Canlı Müzik ziyafeti, bilardo, masa tenisi, bowling, internet cafe, spor salonu, vitamin bar, kır evi, çocuk kulübü, atari salonu, alışveriş mağazaları, su kaydırakları, çocuk havuzları, Osmanlı kahvesi, Lobby Bar, 5 Çayı, Kütüphane ve oyun salonu gibi aktiviteler, konukların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için tasarlanmıştır. Korel Thermal Resort Clinic & SPA sıra dışı vizyonu ve yenilikçi yönetim anlayışıyla turizm sektöründe farklı bir otel olma yolunda ve kendi alanında pek çok ilke imza atarak insana duyduğu saygıyı hizmetine yansıtmaktadır.
Fango; Çamur Tedavi Doğal volkanik tüften, zengin mineral içeriğine sahip çamur ile yapılan tedavi. Özel fagot cihazından elde edilen karışım, ısıtıldıktan sonra özel paketler şeklinde uygulanmaktadır. Çamurun steril edilebilme olanağı bulunmaktadır.
Omurga De kompresyon (Bası Giderici) Tedavisi Bel ve boyun fıtıklarının ameliyatsız tedavisinde son nokta: Amerika Birleşik Devletleri, İlaç ve Gıda Dairesi (Food and Drug Adminisration - FDA) tarafından omurga fıtıklarında bası giderici tedavi olarak onay almış olan DRX9000 omurga bası giderici cihazı artık Korel Klinik'te hizmetinizde. Bel ve boyun fıtıkları, omurga diskinin dejeneratif hastalıklarında etkin tedavi.
Kısa Dalga Diyatermi Enraf Nonius Curapuls 970 marka, kesikli ve sürekli, 1.000 W gücünde, derin ısı tedavisi. Eklemlerde ve kaslarda elektromanyetik dalgalarla etkin ısı tedavisi.
Elektroterapi İleri teknoloji ürünü Enraf Nonius 684V model. 4 bağımsız kanallı, 16 değişik akım ile 36 değişik tedavi, 60 hazır tedavi protokolü, tam bilgisayar kontrollü, elektroterapi ile birlikte uygulanabilen vakum tedavisi.
Ultrason Enraf Nonius Sonopuls 490 marka, kesikli ve sürekli, 1-3 MHz başlıklı ultrason ile derin ısı tedavisi. Elektroterapi ile birlikte kullanılabilme özelliği.
HighTone Tedavi HiTop 184 (GBO) marka, 4 kanal, tüm vücut ağrı tedavisi. Hücresel düzeyde tedavi, yeni teknoloji ürünü. Temel uygulamalar, kalça ve diz kireçlenmesi, ağrılı boyun ve bel sendromları, diyabete bağlı sinir bozuklukları ve ağrıları, lenf ödem tedavisi. Klasik elektrik akımlarına göre daha etkili ağrı tedavisi.
Yüzeysel Isı Uygulamaları İnfraruj, fango parafin, sıcak paket uygulamaları
Compex Elektroterapi Tam bilgisayar kontrollü olmak üzere felçli kasların uyarısı, ağrı tedavisi. Sporcu rehabilitasyonunda zayıflamış adalelerin elektro jimnastik ile güçlendirilmesi

Tedavi Havuzu Hidroterapist ile birlikte havuz içinde egzersiz uygulamaları, grup egzersizleri. Ağrılı eklem hastalıklarında su içinde ağrısız egzersiz olanağı.
Tüm Vücut Elektrikli Banyo Stangerbad banyo, tüm vücut ağrılarında, sinir kökenli ağrılarda banyo ile beraber tedavi edici elektrik akımlarının vücuda verilmesi.
Dört Hücre Elektrikli Banyo El ve ayakların su içinde elektrik akımları ile birlikte tedavi edilmesi. Özellikle uyuşma ile birlikte giden ağrılı el - kol, ayak - bacak ağrılarında etkin bir yöntem.
Su içi Masaj / Zıt Banyo Dolaşım bozukluklarında canlandırıcı olarak, ağrı tedavisinde etkin, el ve ayaklar için ardışık sıcak ve soğuk su tedavisi.
Çalkantı Banyosu Amerika malı, Whitehall marka tribünleri ve orijinal çelik kazanları ile uygulama. Eklemlerin hareket kısıtlılıklarında, kas gerginliklerinde, dolaşım bozukluklarında su masajı ile birlikte etkin tedavi.
Tazyikli Su Dolaşımı artırıcı, vücudu canlandırıcı etkiye sahip, Avrupa'da geleneksel bir tedavi olan Kneipp tipi uygulama.
Kinesioterapi El rehabilitasyonu, nörolojik hastalıklarda rehabilitasyon, spor yaralanmaları sonrası rehabilitasyon, kişiye özel spor ve egzersiz programları.
İzokinetik Egzersiz Ünitesi CSMI, HUMAC NORM TESTING AND REHABILITATION SYSTEM Dakikalar içerisinde zayıf kas bölgelerinin tespiti, izokinetik egzersiz tedavisi.
Felç(İnme) Sonrası Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
Serebral Palsi Rehabilitasyonu
Ozon Tedavisi Bağışıklık sistemini güçlendirici olarak ( gribal enfeksiyonlardan korunmada ve vücut direncini güçlendirmede), Baş ağrısı, unutkanlık ve migrende, Kronik yorgunluk sendromunda ve fibromiyalji (yorgun uyanmak, hafızada yetmezlik, eklem ve kas ağrıları, halsizlik) Zayıflama amacı ile ilaç kullanım sıklığı ve miktarını azaltıcı olarak, (astım, alerji, bronşit ve KOAH ta) Diabet ve dolaşım sistemi hastalıkları, (ozon kanda antioksidan etki, antienflamatuar etki, kanın sulanması ve oksijen taşıma gücünün artması yoluyla tedavi eder.) Anti-aging (yaşlanmayı geciktirici olarak), diş eti hastalıklarında, aftlarda, antiromatizmal olarak selülitlerde, kanserli hastalarda, ani işitme kaybı ve kulak çınlamalarında, spor hekimliğinde, iyileşmeyen yaralarda, sivilce, akne ve egzama tedavisinde, birçok hastalıkta tamamlayıcı tedavi olarak, viral hepatit (A, B ve C tipleri), detoksetkisi, ağrı kesici etkisi. Kireçlenmelerde ameliyatsız çözüm Kendi kanınızla gelen sağlık
PRP (Platelet Rich Plasma) Tedavisi Nedir?
 Trombositten zengin plazma anlamına gelmektedir. PRP tedavisi özellikle son yıllarda çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmaya başlanmış yeni bir yöntemdir. Başlangıçta daha çok kozmetik ve anti-aging amaçlı kullanılmış olsa da son dönemlerde özellikle kas iskelet sistemi hastalıklarında kullanılmaya başlanmıştır. Bu yöntemde kullanılan materyal hastanın kendi kanından hazırlanmaktadır. Yani doğal bir tedavi yöntemidir. PRP tedavisi direk olarak hastalığı tedavi etmeye yönelik bir tedavidir.
PRP Hangi Hastalıklarda Kullanılır?
Kireçlenmeler ( Artrozlar )
Her türlü kıkırdak hasarlanmaları
Tenisçi dirseği gibi her türlü tendon hasarları
Kronik yara iyileşmesinde
Kozmetik uygulamalar, Diş implantlarında
PRP Tedavisinin İyileştirici Etkisi Ne Zaman Başlar?
Etki birkaç hafta içinde tedricen başlar ve iyileşme süreci 3 ay ile 12 ay arasında devam eder. Ağrı yavaş yavaş azalır ve süreç içinde geçer.

Olanaklar

  • Havaalanı Servisi
  • Bilardo
  • Air Conditioning
  • Elevator
  • Garden
  • Beach
  • Cleaning Service
  • Transportation
  • ThingsToDo
  • FoodAndDrink
  • Conveniences
  • Room service
  • Banquet
  • Sauna
  • Safe deposit box
  • Travel Desk
  • Disable Friendly
  • WaterPark
  • Karaoke
  • Parking
  • Lounge
  • Breakfast
  • Currency Exchange
  • Bar
  • Spa
  • Non Smoking
  • Laundry Services
  • Swimming Pool
  • Restaurant
  • Internet
  • Fitness Facility